Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Hijyen ile alakalı herşeyi sorabilirsiniz.
Yazar Mesaj
cun-ova
Junior Member
**

Grup: Kayıtlı
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Hijyen ile alakalı herşeyi sorabilirsiniz.

CÜNEYT OVACIKLI

27.02.1977 Bursa/Çekirge doğumluyum. 10 yıl Bursa ‘da yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleştim. İlk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul ’da tamamladıktan sonra Üniversite hayatıma Antalya’da devam ettim. 2001 yılında Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Stajerlik dönemimi; 1999 – 2000 yıllarında Maret Et ve Tic. A.Ş. de, 2000 yılında Uno Unmaş Unlu Mamulleri ve 2000 yılında Sheraton Voyager Hotel Antalya ’da sonlandırdım. İş hayatıyla; Sheraton Voyager Antalya Hotel de extracı olarak cost-control bölümüyle tanıştım. Şubat 2001 ‘de Karmez Birleşik Gıda San. Ve Tic. A.Ş. ile anlaşarak Üretim Müdürü görevine getirildim. Yeni bir projede görev almak üzere İstanbul a dönüş yaparak Pas-ek Unlu Mamullerde çalışma hayatına devam ettim. Pas-ek unlu mamullerinde ise mayalı ve baklava hamurunu şoklanarak uzun süreli dayanması ve Avrupa Ülkelerine gönderilmesi çalışması yürüttüm. 2002 Mart ayı itibariyle askerlik dönemi başladı. Askerliğimi Gaziantep de tamamladım. Antalya geri dönerek Antalya yemek fabrikasında, endüstriyel mutfaklarda, hijyen kurallarının uygulayarak riskli bir sektörde detaylı, takipsel yönü sürekli olan ve gelişimi geride kalmış bir sektörde hem araştırma hem de bilgilenme sansı buldum. 23.05.2003 tarihinde Antalya yemek fabrikasından ayrılarak tekrar Hotel sektörüne 24.05.2003’de Sun Zeynep Hotel’de Kalite Kontrol ve Hijyen Sorulusu olarak geri dönüş yaptım. Sun Zeynep Hotel ‘den sonra Sungate Port Royal De Lux Resort, Gloria Golf Resort çalışma hayatıma devam ettim. Şuan Paloma Hotels grubunda Grup Kalite Müdürü olarak 7 tesisin sorumluluğunu taşımaktayım. Çalışma hayatım esnasında; Hotel sektöründe HACCP, TSE 13001 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 18001 OHSAS İşçi Sağlığı İş Güvenliği Yönetim Sistemlerinin kurulması ve belgelendirilmelerinde, Gıda sektöründe ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin kurulumu ve belgelendirilmesinde ve Konyalı Lokantaları Kanyon ve Seyrantepe Projelerinde çalışma fırsatı buldum. Eğitime önem veren firmalarda çalışarak mesleki bilgilerimi ve teknolojik gelişmeleri takibini, yeniliklere uyum sağlayıcı bilgiler toplanmasını, sisteme entegre edilmesi yolunda çalışmaları içeren projeler yürütüm. Sorularınızı ve öğrenmek istediklerinizi her türlü bilgiyi paylaşmak amacıyla bana cuneyt_ovacikli@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Doğru ve sağlıklı beslenmeniz umuduyla iyi günler ….

Saygılarımla,

Cüneyt OVACIKLI
Gıda Mühendisi
ISO 22000:2005 Auditor / TQCSI

24-12-07 12:47:33 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

Search Engine Optimization by SpiceFuse