banner.jpg (67565 bytes)

menu

evmavi.gif (64 bytes) Ana Sayfa

Konular

Haberler

Sık Sorulan Sorular

Doğru Bilinen Yanlışlar

İlaçlar

New Page 1

EN SON EKLENEN ANKET

EN SON EKLENEN KONULAR

::::   Konular   ::::

EN SON EKLENEN HABERLER

::::   Son Haberler   ::::

Arşivarsiv.gif (66 bytes)

::: e-bülten :::

Adınız

Soyadınız

e-mail adresiniz

e-bültene abone olmak isterseniz yukarıdaki alanları doldurup gönderiniz

EN SON EKLENEN ANKET

:::   iletişim   :::

Cinnah Caddesi, 66/4 Çankaya/Ankara.
Tel: (0312) 442 38 38
Faks: (0312) 442 79 79

aramabuyutec.gif (68 bytes)Site İçinde Arama

New Page 1

icon_not.gif (244 bytes)
Biliyor musunuz? 
Kalbin yapısı ilk defa 1706 yılında bir Fransız anatomi profesörü olan Raymond Viessens tarafından tanımlanmıştır.

EN SON EKLENEN İLAÇLAR

:::: Biraz da Oksijen ::::

smile.gif (1038 bytes)

Kaos

EN SON EKLENEN İLAÇLAR

:::: Kardiyolojide İlaçlar ::::

EN SON EKLENEN DBY

: Doğru Bilinen Yanlışlar :

EN SON EKLENEN SSS

::::   Mini Test   ::::

Ritim bozukluklarını göstermede hangisi daha değerlidir?

a:  ekokardiyografi (eko)
b:  elektrokardiyografi (EKG)
c:  koroner anjiyografi
d:  talyum sintigrafisi
EN SON EKLENEN ANKET
AnkeT

:::: Anket ::::

Size göre toplumumuzdaki en büyük sağlık sorunu:
sigara
kalp hastalığı
stres
kanser
beslenme bozukluğu
hipertansiyon
trafik kazaları
Sonuçlar ve Diğer Anketler

::::   Siz De Sorun   ::::

MERHABA !

Çok uzun zamandır, gelen sorularınızın mümkün olduğu kadar fazlasına cevap vermeye çalışıyorum. Şubat 2005'den beri şu ana kadar binlerce soruyu yanıtladım. Soruları cevaplarken online doktorluk hizmeti vermekten ziyade, cevabından birden fazla insanın yararlanabileceği soruları tercih ediyorum.

Ancak takdir edersiniz ki her gün onlarca soru geliyor ve zaman fakiri bir insan olarak benim hepsini yanıtlamam mümkün olmuyor.

Fakat diğer taraftan; sağlık konusundaki eğitimin çok az olduğu ve insanlarımızın sağlık eğitiminin çoğunlukla, bir takım medyatik her şeyi bilir! doktorlarla, kaynağı ve doğruluğu belirsiz, tamamen sansasyonel amaçlı gazete haberlerine bağlı olduğu ülkemizde bu hizmetin de yapılması gerektiğine de inanıyorum.

Onun için, "nasıl daha iyi bir şey yapabilirim" düşüncesinden yola çıkarak "FORUM" fikrine ulaştım. Herkesin konu ile ilgili problem ve bilgi istemini paylaşabileceği bu forum sayfalarında, cevapları veya önerileri "ben veya benim dışında konuyla ilgisi ve bilgisi olan herkes" cevaplayabilecek. Denetimini ve yöneticiliğini (moderatör) benim yapacağım kardiyoloji forum sayfalarının "bilgiyi paylaşımda daha etkili olacağını" düşünüyorum.

Onun için 1 Ocak 2007 itibarı ile "Siz de Sorun" sayfalarının kapattım ve bu sayfaların yerini "Kardiyoloji Forum" sayfaları aldı. 1 Ocak 2007 tarihine kadar olan sorular yine sitede eski yerlerinde kalacak. Önerilerinize hep açığım...

Yaşamınız sağlıklı geçsin. Unutmayınız ki en büyük mutluluk kaynağı sağlıktır... Sevgilerimle...

Dr. Ahmet ALPMAN

Kardiyoloji FORUM Sayfalarına Giriş

Site Hakkında | Gizlilik | Ben Kimim? | Site Haritası | İletişim

www.ahmetalpman.com. 2005-2008. Bu site hastalar, öğrenciler ve konuya ilgi duyanlar için kurulmuş olup tamamıyla bilgilendirmeye yöneliktir. Sitede kullanılan her bilgi, aynı amaçlar doğrultusunda, kaynak gösterilmek şartıyla kullanılabilir veya kopyalanabilir. Sitede yer alan bilgiler profesyonel tıbbi tanı ve tedavinin yerini tutmaz. Sitede yer almayan ve girmesini istediğiniz konular için lütfen yazınız:

This website is accredited by Health On the Net Foundation. Click to verify. Bu site güvenilir sağlık bilgileri için HONcode standardlarına  uymayı prensip edinmiştir. Bilgi için burayı tıklayınız.