Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
İLGİNÇ
Yazar Mesaj
executive chief
Junior Member
**

Grup: Kayıtlı
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
İLGİNÇ

Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
- Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,' der.
Müthiş heyecanlanan adam:
- Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın :
- Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:
- Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir :
- Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

13-01-08 17:29:27 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
gourmet_07
Yönetici

Grup: Yöneticiler
Cvp: İLGİNÇ

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin Süüüüüüüüüüpppppeeeeeerrrrmiiiişş!!!!!!!

Bilgi Paylaştıkça Büyür
Görebildiğiniz En Uzak Yere Kadar ilerleyin Oraya Vardığınızda İlerleyebileceğiniz Daha Uzak Yerler Göreceksiniz
13-01-08 19:27:03 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
gurmecan
Yönetici

Grup: Yöneticiler
Cvp: İLGİNÇ

çok iyi yaaaBig Grin kadınlara güven olmaz zatiBig Grin

NOT: sitede vermiş olduğum tarifler bana ait değildir. birçoğu anonimdir. bazılarıda değerli şeflerimize aittir. bu tarifleri bizlere sunan şeflerimize hürmetlerimi sunuyorum, ellerinden öpüyorumSmile
14-01-08 19:21:22 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

Search Engine Optimization by SpiceFuse